Billige Fotballdrakter Manchester United Barn

16/03/2017 0
Manchester Uniteds midtbanespiller Fellaini gang og super sammen, men han valgte å bli i Manchester United. Den belgiske midtbanespilleren, utsiktene for sin Fotballdrakter Manchester United Barn egen landslaget, midlertidig gi opp muligheten til å delta i Super League.
 
Fellaini sa: "Kina er ikke min prioritet, men det neste jeg ærlig talt ikke kan fortelle hvem, hvis jeg dro til Kina for å spille, så jeg ville ikke være i stand til senere valgt for det belgiske landslaget .." Fellaini utsiktene for sin egen landslaget, ikke bli med i Super League forrige måned, men hans fremtid er fortsatt mulig å gå til Kina for å spille. Det ble rapportert at han og Ultra retten til helsestudio sammen.
 
Dette er ikke første gang Fellaini nær å forlate Manchester United i fjor sommer, Fellaini Manchester United når deres utsikter fortvilelse, han hadde ønsket å forlate Red Devils, men Mourinho la ham ombestemme seg. Fellaini sa: "Jeg tror Mourinho er en flott person, hvis du prøver å gå på jobb, vil han ikke forlate deg, han vil beskytte spillerne, jeg vil aldri glemme det."
 
"Når treneren Van Gaal da han sa til meg:« Du kan bo, men du er ikke mitt første valg, ikke mitt andre valg, ikke engang min tredje valg. "Så, jeg vil ha forlate Manchester United Billige Fotballdrakter, men etter et par uker, har ting endret seg, Mourinho ga meg en samtale før og etter starten av Europacupen, fortalte han meg: "ikke gå, ville jeg også forvente Hva med deg, 'jeg Mu Mourinho har et godt forhold. "