billige fotballdrakter Barcelona 2016-17 MESSI

30/03/2017 0
Macy ikke se oversikt over Argentina, og tvinger oss til å revurdere rollen som Lionel Messi på landslaget, Messi kan faktisk tre ganger landslaget i finalen av konkurransen er allerede en stor suksess, som han å hjelpe Barcelona vinne Champions League fire ganger kan være sammenlignbare.
 
 
Ingen Messi Argentina score i VM-kvalifiseringen, veldig tydelig eksponert problemet: totalt 24 poeng, scoret bare 7 poeng, noe som betyr at bare 29% score rate. Etter 14 kamper, Sør-Amerika, Venezuela og Bolivia eneste scoring rate på mindre enn 29%. På grunn av dette, hvis det ikke var så Messi nesten savnet VM i Argentina, og heller ikke er absurd. Fotballdrakter Barcelona MESSI, nå, kommer til å bestille den.
 
Deltok ikke i Macys, bare Argentina slo Chile, bundet Paraguay, Venezuela, Peru, Brasil, mistet også til Ecuador, Paraguay og Bolivia. Argentina troppen i spillet, og 3 tre ganger i året for å delta i konkurransen finalen (første World Cup, to America Cup) troppen er liten forskjell. Forskjellen er at Messi. Kjøp nå billige fotballdrakter på nett, gi deg størst rabatt.
 
De siste 10 årene, i rollen som Lionel Messi i Barcelona, ​​prise artikkelen er overveldende. Samtidig, media også unnlatt å gjengi Messi igjen og igjen på landslaget. Men det virkelig sant? Messi satte et tap for Bolivia, Venezuela, Ecuador og Peru laget inn i finalen tre ganger (selv om tre finaler tapt), er en fiasko? Eller en måte å få åtte La Liga titler og fire European Cup suksess med en linje med Barcelona? Det er mange fotballdrakter Barn på våre nettsider, kan du få mer informasjon.