billige fotballdrakter på nett

20/04/2017 0
Barca kunne ikke iscenesatt et mirakel, ble eliminert Juventus i Champions League-kvartfinalen, Enrique ikke klandre en spiller, men sa: "Vi mangler litt presisjon, Barca har 14 skudd, men bare ett traff dørkarmen innenfor rekkevidde . "
 
I alle fall, Enrique føler stolthet for sitt lag: "Vi er ambisiøse, spillerne har en god holdning fra første minutt av spillet jeg vil gjøre alt for å støtte holdningen til spillerne og fansen fornøyde. . "billige fotballdrakter på nett, Kjøp nå.
 
Hvorfor er utelukket for Barcelona i Champions League-semifinalen utenfor, Enrique veldig klart: "I første halvår vi Torino eliminert fra Champions League der ting skjer, så kan jeg ikke glemme at spillet i andre omgang. vi spilte litt bedre, men første halvår ytelsen var et mareritt. "kjøpe fotballdrakter, for å støtte dem.
 
Enrique innrømmet at spillet på Nou Camp ikke kunne bli avholdt i henhold til en pre-script: "Vi håper dette er en sprø spillet, men intensiteten av spillet la oss det er et problem når det gjelder taleferdighet fotball." Det er fotballdrakt barn på våre nettsider, kan du klikke på for flere detaljer.