Headlines

Turan leid bli Galatasaray
Barcelona generell Turan er nå nær forlater Barcelona til jorden super gigantene Galatasaray spille. Mens Barca ønsker å selge direkte til Turan, Galatasaray, men jeg vil bare innføre på lån Turan. Og i Tulane egen Zhou Xuan, har Barca i utgangspunktet enige om å jord over lagets utsikt.   Tulane i 2015 for å bli med Barcelona i sommer vinduet, men fordi på den tiden FIFA Barca straffet, og det var ikke før i januar 2016, Turan ble registrert i Barcelona. Men i Barcelo..
10/08/2017

Perisic og Inter Milan restaurert eller
Hvis Manchester United kommer til 55 millioner euro overgangssum vil Perisic mål og Inter Milan kontrakt.   Kroatisk sommer var Manchester United-sjef José Mourinho signeringer, samtaler mellom de to sidene billige fotballdrakter på nett velig siden mars i år begynte. Så langt har imidlertid flere sitater ble gitt Manchester United Inter Milan ble avvist, Inter trener Luciano Spalletti sa at de ikke får det rette tilbudet.   Lokal tid den 26. kvelden, rapporter..
28/07/2017

Iført en Real Madrid skjorte Kos Santos
Barcelona klubb offisiell kunngjøring, har amerikansk ansatt James Kos klubb Santos som strategisk rådgiver i Amerika. Barcelona i innkallingen påpekt at Costa Santos fungerte som USAs ambassadør til Spania og Andorra, han ville Foundation i Barcelona, ​​Barcelona Barcelona merkevare i innovasjon og fotballdrakter barn utvikling HUB nordamerikanske markedet i disse tre områdene for klubber.   Barcelona klubbpresident merker også at: "Kos Santos har dype følelser for Ba..
13/07/2017

Everton håp da satt Rooney
Rooney var Manchester United stjerner siste årene banneret, men nå den brutale faktum er at Rooney i Manchester United har ingen utsikter, mens Red Devils for å lykkes rent Rooney, også stave ut full kraft.   "Daily Mail" avslørt, og nå endelig har et team villig til å ta Rooney, lubben tidligere klubb Everton, håper Rooney velkommen tilbake denne sommeren. Toffees Manchester Uniteds tilbudet er 10 millioner pounds, Rooney ut av ukelønn er £ 150.000. For Manchester Unit..
07/07/2017

Ake er i ferd med å forlate Chelsea
Etter Begovic, Terry (kontrakt utløper), Traore, Suolan Ke, Ete Su, Chelsea denne sommeren, er det én person til å forlate.   "The Guardian" og en rekke britiske medier har bekreftet at 22-åringen Chelsea forsvarer Ake i ferd med å forlate, var han svært nær prisen på 20 millioner pounds, sluttet seg til Bournemouth team. I dag, resten av avtalen bare noen små detaljer for å løse problemet. Innen de neste 48 timene, og Bournemouth Ake forventes å signere en femårskon..
29/06/2017

Mourinho Manchester United fullt Kjøp Morata
Etter den utgående meldingen C Ronaldo ønsker å forlate Real Madrid, Manchester United innledet en flott mulighet til å kjøpe superstjerner. Det gjør også Mourinho lykke i trøbbel, til slutt er å kjøpe C Luo støtte Manchester United-spissen, eller kjøpe Rumolata som opprinnelig planlagt? Nå har Mourinho gjort en beslutning.   Etter en periode, C Luo inn i mengden av opptil 13 millioner pounds i skatt bedragerisak, noe som gjør C-Lo torturert sjel føder å forlate R..
22/06/2017

Juventus fem millioner tilbudet Arsenal keeper
Lightning inngått Delie - etter Silva, Milan i sommer, har brukt nesten 100 millioner euro overgangssum, innføring av fire forsterkninger. Men deres handlinger er langt fra å stoppe, Italia rapportert at de har sluttført Lazio midtbane Bigeliya, og Conti delta også like i nærheten.   Spillere, men Keita sinn er veldig sterk, han bare ønsket å flytte til Juventus. Så Milan Kjøp bare Bigeliya endre strategi, har den argentinske internasjonale nektet å fornye invitasjon f..
15/06/2017

The Guardian", sa Manchester United vil øke prisene Zaigong
I går mye av britiske medier har rapportert at Manchester United 60 millioner euro (ca 5200 pounds) Real Madrid-spissen Morata tilbudet ble avvist. Siste nytt fra "The Guardian" Manchester United har besluttet å heve prisene igjen å angripe Morata, Spania-spissen nå har blitt det første målet for Mourinho.   Manchester Uniteds sommersigne plan går veldig greit, fordi den opprinnelige nummer ett mål Gelieziman overføring forbudet Atletico gi opp permisjon. Tidligere svær..
07/06/2017

Lull allerede i Villarreal-spillere
Villarreal offisielt annonsert at de har signert en 20-åring Manchester City-spissen Jonas - på Canal, ifølge meldingen "Marca", hans overgangssum på 15 millioner euro, i tillegg er de to lagene i overføring kontrakten har også en tilbakekjøpsklausul verdt 20 millioner euro av.   Lull er på en 20 år gammel tyrkisk spiss, et trekk i 2015 fra Bursaspor verdt 200 millioner pounds til Manchester City, ble han den første tyrkiske spilleren til Manchester City, men også fra ..
01/06/2017

European Cup finalen
European Cup finalen, kan Manchester United denne sesongen sies å være det viktigste spillet. Lyst til å komme inn i Champions League neste sesong, bare én måte å vinne mesterskapet. I tilfelle av fravær av Ibrahimovic, kan som står opp for Red Devils Cuichengbazhai? Boge Ba kanskje ikke den field goal fra nærmeste person, men på grunn av hans mer enn 100 millioner euro verdt, folk vil uten tvil være ser frem til ham. Denne gangen supporterne til Red Devils ble ikke skuffet. &n..
25/05/2017

Zidane roste teamet
Etter seieren over Celta Vigo, Real Madrid vinn-situasjon er utmerket, den siste runden trenger bare å få 1 poeng vil være i stand til å vinne, men Real Madrid trener Zidane fortsatt viste en forsiktig, sier at "vi har fortsatt et spill å spille."   Zidane fikk ikke bli revet med, sa han: ... "Vi forlot den vanskeligste delen av spillet mindre og mindre, men i dag er det en veldig viktig kamp, ​​vi fikk poeng, vi vet hva de spiller nå trenger å gjøre er å gjenopprett..
17/05/2017

Messi Favoritt rom mangler jersey
Messi trenger bare å tørke ut et bilde, kan du utløse en følelse i hele fotball sirkler. Ikke lenge før, Barcelona nr 10 på sosiale medier viste sin jersey samling kammer, som pent lager med mange andre spillere drakter.   I disse jerseys Macy er vist, kan du se navnet på Pique, Fabregas, Iker Casillas, Raul Suarez, og så fotballspillere. Men det er mange spillere jersey Ingen favoritter på Macys rommet vises fotballdrakter messi.   Spain "Aspen" på en list..
11/05/2017

Alves er det beste publikummet
Kampanjen og Monaco konkurranse, 34-åringen Alves igjen spilte en dominerende ytelse. I whoscored etter poengsummer, to assists ga Brasil høyreback utover Higuain scoret to mål, et spill-høy 9,0 poeng. Juventus denne sesongen, Alves gløden av en andre våren, bevise at de fortsatt opprettholdt et høyt nivå av konkurransedyktige staten, og det la gå av Barcelona led av mangel på langsiktig beskjeftigelse til høyre vakt posisjon på dårlig rekord denne fjerningen og tørr linje. Rykt..
04/05/2017

Mascherano scoret det første målet i karrieren personlig Barcelo
Den første 34 La Liga, Barcelona hjemme 7-1 sveip av styrke er ikke sterk Osasuna, Messi, og Paco Gomez scoret to ganger, henholdsvis Mascherano scoret det første kornet personlige liv i Barcelona ball. Etter kampen Barcelona-trener Enrique intervjuet.   Rivaler Real Madrid siste kamp for sesongen er Malaga og Malaga trener Michel er en tidligere Real Madrid-spilleren, etter kampen spurte en reporter Enrique, håper å sjekke Malaga Real Madrid, uh Rick tydeligvis ingen tillit ..
26/04/2017

billige fotballdrakter på nett
Barca kunne ikke iscenesatt et mirakel, ble eliminert Juventus i Champions League-kvartfinalen, Enrique ikke klandre en spiller, men sa: "Vi mangler litt presisjon, Barca har 14 skudd, men bare ett traff dørkarmen innenfor rekkevidde . "   I alle fall, Enrique føler stolthet for sitt lag: "Vi er ambisiøse, spillerne har en god holdning fra første minutt av spillet jeg vil gjøre alt for å støtte holdningen til spillerne og fansen fornøyde. . "billige fotballdrakter på net..
20/04/2017

Purchase billige fotballdrakter
Kamp mot Bayern, Asensio bare 15 minutter fra benken i andre omgang begynte, men han endret spillet. Etter kampen alle snakker om C-Lo scoret to ganger, roste enestående ytelse av vingen Carvajal, samt anerkjennelse av den rollen vegger på midtbanen Casemiro. Men jeg må nevne at spillet er Asensio spille for Real Madrid mot en gunstig retning utviklingen er en viktig faktor.   Asensio bare spille denne sesongen, er det alltid utmerket ytelse, i begynnelsen av sesongen, i den e..
12/04/2017

billige fotballdrakter Arsenal Barn
Skriv inn natal måned Arsenal til slutt stoppet den nylige nedgangen, 3-0 seier over West Ham United, med hell få vitale tre poeng. Samtidig, kjempe fire motstandere har stått bak, Manchester United tegne med Everton, Manchester City tapte mot Chelsea, Liverpool tegne med Bournemouth, Arsenal kjempe fire veien daggry reproduksjon.   Ingen lag som Arsenal, som, for de fire første til å konkurrere med uendelig potensial. I henhold til loven i tidligere år, selv om fullstendig..
06/04/2017

billige fotballdrakter Barcelona 2016-17 MESSI
Macy ikke se oversikt over Argentina, og tvinger oss til å revurdere rollen som Lionel Messi på landslaget, Messi kan faktisk tre ganger landslaget i finalen av konkurransen er allerede en stor suksess, som han å hjelpe Barcelona vinne Champions League fire ganger kan være sammenlignbare.     Ingen Messi Argentina score i VM-kvalifiseringen, veldig tydelig eksponert problemet: totalt 24 poeng, scoret bare 7 poeng, noe som betyr at bare 29% score rate. Etter 14 kamper..
30/03/2017

Ekte gamle vil ikke angre på å bli med Real Madrid
De siste par sesongene, Real Madrid-signe kalt høydepunkter fullt Galacticos benk styrke er den sterkeste krav til hele Europa, men det er et par slag mislyktes transaksjoner, slik som i 2013 sluttet seg til Erie Yala Mendy, nå har han blitt re real Sociedad tilbake for å spille. billige fotballdrakter, nå, kommer til å bestille den.   Siden han begynte i 2013 fra Real Sociedad til Real Madrid, Erie Yarra Mendy mislyktes i Real Madrid for å vise sin tidligere nivå, noen av..
23/03/2017

Billige Fotballdrakter Manchester United Barn
Manchester Uniteds midtbanespiller Fellaini gang og super sammen, men han valgte å bli i Manchester United. Den belgiske midtbanespilleren, utsiktene for sin Fotballdrakter Manchester United Barn egen landslaget, midlertidig gi opp muligheten til å delta i Super League.   Fellaini sa: "Kina er ikke min prioritet, men det neste jeg ærlig talt ikke kan fortelle hvem, hvis jeg dro til Kina for å spille, så jeg ville ikke være i stand til senere valgt for det belgiske landslage..
16/03/2017

Billige Fotballdrakter Barcelona Barn
Nesten før spillet har gitt en total poengsum på 0-4 bak Barcelona dømt til døden, og med 3-0 fordel folk ser håp om opprykk, Cavani scoret det avgjørende bortemålet, kanskje så mange fans være oppe sent utvalg å gå i dvale, Nou Camp Fotballdrakter Barcelona Barn tilstrømningen av 100.000 "mest naive" Barcelona fans, men kanskje det var også på den tiden valgte å forlate, eller ikke tro. Men det utenkelige skjer, Roberto siste øyeblikk lore, virkelig sette Barca mirakuløst se..
09/03/2017

Billige Fotballdrakter Juventus
Valencia offisielt annonsert lagets nye tekniske direktør tiltrådte, Jose - Alesanco. På Alesanco debut seremoni, bekreftet han at Valencia startet Juventus spiss Zaza buyout klausul, samtidig vil signere med Fotballdrakter Juventus italienske spissen fram til slutten av juni 2021.   I januar Zaza avsluttet sin tur til West Ham dårlig, slå til å bli med Valencia på lån, men kontrakten ble undertegnet for leiekontrakten har en buyout klausul i Valencia, 16 millioner euro o..
02/03/2017

Billige Fotballdrakter Chelsea 2016-17
Denne sesongen, Premier Leagues mest overraskende for nedrykk forrige sesong var Chelsea trenger å "ping ganger" holdning har blitt nummer én favoritter til å vinne Premier League. Conti 3-4-3 taktikk, Fotballdrakter Chelsea erobret hele England. Men Chelsea denne sesongen, er Conti åpenbart ikke i øynene av den "perfekte stat" i sommer, Chelsea Conti også være å oppgradere.   Chelsea denne sommeren vil fortsette å styrke angrepsrekka styrke, Conti eyeing Everton skinne ..
23/02/2017

billige fotballdrakter liverpool 2016-17
Liverpool har glidd fra andre i tabellen til femte, men Henderson mener klubben er nå på rett spor billige fotballdrakter liverpool 2016-17.   "Som spillere, tar vi ansvar som vi føler som om vi har la oss ned, lederen seg av og viftene ned," Henderson sa mandag, som sitert av ESPN.   "Å sette i at ytelsen ikke gjør opp for det, men det er en start og et skritt i riktig retning. . Nå må vi bygge videre på det og holde det gående "Han la til:" Du må holde sa..
15/02/2017